Kralj obećava da će milijarde ili trilijuni dolara koji će teći iz rudnika biti korišteni da se pomogne narodu Bougainvillea i svijeta

Posted on

…U svakom slučaju, jasno je da je neki moćnik imao velike nevolje pokušavajući spriječiti ovog pisca da posjeti kralja Davida. Prije svega, svi letovi u i iz Port Moresbyja na Papua Nova Gvineja, bili su otkazani dan nakon našeg dolaska zbog neodređenih razloga. Rezultat je bio odgađanje dolaska predstavnika kralja Davida, Mealagana Krishnana. Također, iako postoje dnevni letovi za grad Arowu, dva i pol sata leta od glavnog grada Kraljevine, ti letovi su misteriozno otkazani u tjednu našeg posjeta. Bili smo prisiljeni letjeti u grad Boka, 7 napornih sati vožnje od Kraljevine i kad smo tamo stigli, našli smo blokiranu glavnu cestu zbog „velike nesreće“ prisilivši nas da krenemo brodom i sporednim cestama.

I na kraju jedna doslovna blokada ceste bio je cestovni blok koji su postavili nasilnici BCL-a koji su tražili 1000 dolara mita da nas puste proći. Kad sam rekao njihovom šefu: „Ne možeš istisnuti krv iz kamena“, on je odgovorio: „Ja mogu istisnuti krv iz kamena.“ Nakon mnogo natezanja platili smo 100 dolara mita u gotovini i mogli smo nastaviti put. Sve u svemu, naš dolazak je odgođen za 4 dana.

Konačno, nakon sastanka s kraljem, ponuđen nam je obilazak rudnika Panguna za sljedeći dan. Međutim, umjesto toga, bili smo probuđeni usred noći uz upozorenje da je 10 kamiona plaćenika i korumpiranih policijskih službenika bilo na putu da pokušaju prisiliti vlasnike zemljišta u rudniku Panguna da potpišu pravo na rudnik BCL-u. Također su nam rekli da će nas pokušati ubiti.

Lokalno stanovništvo porušilo je stabla po putu i postavilo naoružane cestovne blokade da spriječe plaćenike da ne mogu poslati potjeru za nama kad odemo. U posljednjem trenutku izbjegnut je oružani sukob, ali iz revolucionarne vojske Bougainvillea su nam rekli da je naš dolazak doveo do slanja plaćenika.

U svakom slučaju, kao rezultat našeg posjeta, mi ćemo privući međunarodnu pomoć kako bi se omogućilo lokalnom stanovništvu da razvije rudnik na svoj ekološki prihvatljiv način. Kralj obećava da će milijarde ili trilijuni dolara koji će teći iz rudnika biti korišteni da se pomogne narodu Bougainvillea i svijeta.

Iako su mnogi Bougainvillerani koje smo upoznali bili bosonogi, oni su nosili pametne telefone i znali više o pravoj prirodi međunarodnog financijskog sustava nego prosječni izvjestitelj iz Wall Streat Journala, čini se (ja sam se sreo s mnogo njih tijekom godina).
Radije bih zadužio kralja Davida za Bougainvillsko zlato nego nemilosrdne i nekompetentne gangstere kazarske središnje banke koji su napravili toliko štete ovom planetu i njegovim ljudima.

Benjamin Fulford
26.lipnja

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s